Járműbérlés egyszerűen

Brutális rendőrautót faragtak a Corvette-ből

A Corvette legújabb generációja már alapkivitelben is elég feltűnő, ám most egy rendőrautót faragtak belőle

A TIKT Performance nem egy szokványos tuningot alkalmazott, amikor a Corvette C7 Stingray átalakítására adták a fejüket. Egy igazi über rendőrautót alkottak, amely a “Tune it! Safe” elnevezésű német kampány alkalmából készítettek és mutattak be az Esseni Autókiállításon. A dögös rendőrségi jelzések is sokat dobnak rajta, de az optikai módosításokkal sem spóroltak. A lökhárítók aljára kiegészító spoilerek kerültek, amelyek szerves egységet alkotnak a kerékjárati ívek szélesítéseivel, valamint a küszöbtoldatokkal, persze ezek mind karbonból készültek.

A farára is jutott egy szerény szárny, de a tetőre helyezett fényhidat sem lehet nem észrevenni. Az elmaradhatatlan ültetés mellett hatalmas, elöl 19, hátul 20 colos egyedi felnik vonzzák a szemet, rajtuk pedig 285 és 345 mm széles gumihengerek feszülnek. A látvánnyal összhangban vannak a menetteljesítmények is.

A motortérben lévő 6,2 literes V8-as 466 lóerőt és 630 Nm-t küld a hátsó kerekek felé, miközben csodálatos hangon szól a négycsövű kipufogón keresztül. 100-ra csupán 4,2 másodperc alatt gyorsít és egészen 290 km/h-ig tart a száguldás, így elég szűk azon járművek köre, amivel esetleg meg tudnánk lógni előle. Persze mindez elméleti kérdés, a tuningolt rendőrautó csak kiállítási darab.

Szerző: / 2015.12.26. / Forrás: auto-motor-und-sport

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép