Járműbérlés egyszerűen

Jövőre már a versenyautókban sem lesz sofőr

Jönnek az autonóm, azaz vezető nélküli autók

Annak idején az elektromos formulaautók számára kiírt Formula-E bajnokságot is kinevették, mégis bizonyította létjogosultságát, most pedig a Roborace pont ennek egyik alfutamaként debütálna, mégpedig már jövő ősszel. Ugyanazon a pályákon zajlanának a futamok, mint a Formula-E-nél, a tervek szerint tíz csapat lesz, minden csapatra két önjáró versenyautó jut majd.

Az autók az elektromos szériához hasonlóan teljesen egyformák lesznek, a csapatok valós idejű algoritmusokat és mesterséges intelligenciát használhatnak az irányításhoz. A Roborace egyik célja, hogy megmutassa, az önvezető technológia már elérhető, és olyan extrém körülmények között is működőképes, mint egy versenypálya.

A tíz csapat egyike közösségi finanszírozással indul, és szabadon összeválogatott szoftverfejlesztőkkel és technológiai szakembergárdával rendelkezik majd. Részletesebb információt a jövő év során közölnek majd a Roborace-ről. A Formula E aktuális, 2015-2016-os évadja októberben indult Pekingben, a következő futam december 19-én lesz Uruguay-ban.

Szerző: / 2015.12.22. / Forrás: spectrum

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép