Járműbérlés egyszerűen

Az autó vezet, ön pedig alhat egy nagyot

Legtöbben csak a magasabb biztonságot látják az autonóm vezetésben, viszont miután elterjed ez a technológia, alapjaiban változhat meg az életünk.

Sven Schuwirth, az Audi márka és értékesítési fejlesztések igazgatója nemrég egy interjút adott a Deezen online magazinnak. Ebben kifejti véleményét arról, hogy szerinte milyen jövőképet várhatunk az önvezető autók megjelenésével. Véleménye szerint már 20 év múlva érezhetjük a változásokat a mindennapi életben. Akár teljesen meg is szűnhetnek a belföldi repülőjáratok és az útmenti hotelek forgalma is csökken majd.

Mindezt arra alapozza, hogy egy önvezető autó nem csupán egy szimpla jármű, amely elvisz A-ból B-be. Ezek ugyanis kvázi mini hálószobaként is funkcionálhatnak, ha megfelelően átalakítható belső térrel látják el őket.

Egy hosszabb utazásnál aludhatunk is bennük, kvázi egyfajta személyes mozgó lakásként használhatjuk őket. Az autópályák mentén mobil szervizpontok várnak majd minket, ahol elintézhetjük a mosást, az étkezést és a bevásárlást. Természetesen még a jövő kérdése, hogy miként fognak kinézni az olyan autók, amikben ágy, éjjeliszekrény és hasonló felszerelések lesznek.

Ugyanakkor Schuwirth bízik az előrejelzéseiben, mint mondja, a lakásunk mellett az autó az egyetlen olyan hely, ahol kizárhatjuk magunkat a külvilágtól. Márpedig akkor miért ne használhatnánk másra is, mint a puszta helyváltoztatás. Persze az ilyen típusú megoldások legfőbb felhasználói az állandóan úton lévő üzletemberek lesznek, nem azok, akik a klasszikus 9-től 5-ig munkaidőben dolgoznak. Arról nem is beszélve, hogy a megfelelő kialakítású autókon felül komoly infrastruktúra kiépítésére is szükség van, amit nem minden ország engedhet meg majd magának.

Szerző: / 2015.12.20. / Forrás: Dezeen

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép