Járműbérlés egyszerűen

Abarth csemegéken dolgoznak a Fiatnál

A különféle Fiat 500 variánsok száma nemsokára egy újabb kivitellel bővül

Csak néhány napja, hogy a Fiat újra nagyot dobott a 124 Spiderrel, amely a Mazdával közösen, az MX-5 alapjaira készült. Egyelőre úgy tűnik, jól sikerült az átszabás, persze erre majd az eladási adatok adnak egzakt választ. Az olaszok máris újabb hírekkel tartják fent az érdeklődést maguk körül, ugyanis hivatalosan megerősítették, érkezik az 500X SUV Abarth kivitele.

Ez egyébként félig nyílt titok volt, miután már hónapok óta lesifotóznak egy láthatóan sportosra hangolt prototípust az utakon. Az Abarth elnöke, Paolo Gagliardo egyelőre annyit árult el, hogy az autó bemutatója valamikor a jövő évben lesz. A motorháztető alatt a 124 Spider 1,4 literes turbós motorja dolgozik majd, amely akár 200 lóerő feletti teljesítményt kínálhat.

Ezen felül egy zártkörű bemutatón bizonyos kiválasztottak már láthatták a 124 Spider Abarth kivitelét is, és még ennél is érdekesebb, hogy kiszivárgott információk szerint ezzel a típussal a Fiat benevezne a WRC rallibajnokságba. Amennyiben ez tényleg igaz, akkor 2017-ben már keménytetős kivitelt is árulhatnak az utcai 124-esből.

Szerző: / 2015.12.19. / Forrás: carscoops.com

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép