Járműbérlés egyszerűen

A Jaguar magyar alapokra épül

Nem egy dolgot itthon gyártatnak

Nem túlzás azt állítani, hogy az neves autógyártók helyett ma már valójában ma már a nagyrészt ismeretlen beszállítók gyártják az autókat, mert egy-egy modell alkatrészeinek akár 80 százaléka is külső specialisták üzemeiből jut el a szerelősorra. A Jaguar Land Rover csoport (JLR) termékeihez számos alkatrész Magyarországról, hazai beszállítóktól érkezik a Castle Bromwich-i, solihulli és halewoodi üzemekbe. Nem kevesebb, mint 6 hazai vállalkozás látja el az indiai Tata tulajdonában lévő brit autógyártót alkatrészeivel.

A JLR a magyar beszállítók közül legrégebben a Dräxlmaier Grouppal dolgozik, a német központú vállalkozás éves forgalmának mintegy 40 százalékát adja az autóbelsők fejlesztése és gyártása, és Érden működik a legnagyobb fejlesztőközpontjuk. 2001 óta dolgoznak a Jaguarral, az akkori XK széria óta féltucatnyi modellhez készítették el a komplett műszerfalat és középkonzolt.

Galéria

Szerző: / 2015.12.12. / Forrás: origo

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép