Járműbérlés egyszerűen

Hibriddel jön a Kia

Ez lesz a Niro

Egy kis előzetest villantott a Kia a jövő év első felében bemutatkozó, Niro névre keresztelt hibrid SUV-jából. A név már 2013-ban felbukkant, akkor még tanulmányautóként mutatták meg a nagyközönségnek. Jelenleg két, véglegeshez közeli formát tartalmazó rajzot tettek közzé.

Szemből a nemrég debütál új Sportage-re hasonlít, a tanulmányautó háromajtós megoldását viszont a klasszikus ötajtós karosszéria váltotta fel. Sajnos a beltér még titokban maradt, viszont némi műszaki információt is mellékeltek. Ezek szerint a hajtást egy négyhengeres, 1,6 literes benzimotor biztosítja majd, ez 105 lóerőt és 147 Nm-t közvetít a hatfokozatú, duplakuplungos automata felé.

A hibrid jelzőt az ehhez csatlakozó 44 lóerős villanymotornak és az 1,56 kilowattórás lítium-polimer akkumulátornak köszönheti az autó, de később nagyobb teljesítménnyel, konnektorról tölthető kivitel is lesz belőle. A Kia szeretné a Niro fogyasztását 4 liter alá leszorítani a sorozatgyártás megkezdésééig.

Galéria

Szerző: / 2015.12.03. / Forrás: autoexpress.co.uk

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép