Járműbérlés egyszerűen

Itt az új luxuscirkáló

Gyönyörű lesz!

Nemrég hírt adtunk róla, hogy a Hyundai úgy döntött, egy saját luxusmárkát alapít, amivel sikerrel szállhat harcba az európai prémiumautók ellen. A Toyota-Lexus és Nissan-Infiniti párosoknál már látott módszert alkalmazzák, ráadásul a márkaneven se kellett nagyon törniuk magukat. A korábbi Genesis felsőkategóriás limuzin adta az ihletet, úgyhogy innentől így hívják majd ezeket az autókat.

A lendület pedig nem fogyott el, máris bemutatták a várhatóan elsőként debütáló G90-et, egyelőre csak előzetes tervrajzokon. Konkrét adatok nélkül is annyi már biztosan megjósolható, hogy a G90 a csúcskategóriában szeretne vevőket elcsábítani olyan konkurensektől, mint az S-osztály vagy épp a BMW 7-es szériája.

Ígéretesnek tűnik a forma is, a Vision G sportkupé tanulmányból átültettek néhány részletet, bár a konkurencia vonásaitól sem idegenkedtek. Egyelőre csak szemből és oldalról mutatták meg, ahogy a belteret is titkolják még. A Genesis G90 várhatóan jövő év elején mutatkozhat be hivatalosan és az értékesítés is 2016-ban kezdődik. Később, 2020-ig összesen hat modellel bővül a Genesis palettája.

Galéria

Szerző: / 2015.12.01. / Forrás: Autoblog

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép