Járműbérlés egyszerűen

Föld alá kerültek a parkoló autók

Elképesztő!

A Mississippi államban lévő Meridian városka lakói meghökkentő látványnak lehettek szemtanúi szombat este. Egy étterem előtti parkoló ugyanis egyik pillanatról a másikra beomlott, és magával rántott a mélybe 15 ott parkoló autót. Szerencse, hogy pont nem ült senki ezekben a kocsikban, így a jelentős anyagi kár mellett személyi sérülés nem történt.

A baleset utáni vizsgálatban annyit már megállapítottak, hogy nem víznyelő, és nem is kiszáradt föld alatti patak okozta a problémát. A szakemberek a helyszínen próbálják elemezni a roncsokat és a beszakadt nyílást, ami kb. 10,5 méter széles, 122 méter hosszú és 4,5 méter mély.

Külön érdekes, hogy az említett étterem csak néhány napja nyitott, viszont az elmúlt napokban rengeteg csapadék hullott a környéken, ennek pedig biztosan szerepe volt a beomlásban. Az épp ott vacsorázók azt mondták, egy földrengéshez hasonló morajlást hallottak, elment az áram, majd az ablakon kinézve azt látták, hogy a parkoló autókat elnyeli a föld.

Galéria

Szerző: / 2015.11.29. / Forrás: seattletimes

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép