Járműbérlés egyszerűen

Gyönyörű autóval jön a Skoda

Sokak kedvence lesz!

A Skoda bemutatta a Superb egyedi, Black Crsytal nevű kivitelét, amely egy show car, tehát csak egy példányban létezik, és nem várható a szériagyártása. Első ránézésre talán nem is vesszük észre az ötajtós autó különleges ismertetőjegyeit.

A gyöngyházfekete fényezés és a szintén koromfeketére sötétített ablakok is jól mutatnak a legfényűzőbb Laurin & Klement kivitelen, az igazi különlegesség azonban könnyűfém felniken található, amelyeket csillogó, kristályhatású bevonattal láttak el. Ugyanezt a megoldást használták nyáron a Tour de France győztes csapatának járó trófeához.

További érdekesség az első és hátsó márkajelzés, amelyek valódi kristályüvegból készültek. Végül a Laurin & Klement feliratokat is a felnikhez hasonló réteggel díszítették. Az autóval alapvetően a cseh üvegkristály mesterek munkái előtt tiszteleg a Skoda, ami egyébként is jellemzője a Superbnek, hiszen az első és hátsó lámpák a szériamodelleken is metszett mintázatokat kapnak.

Az egyedi Super Black Crystal élőben a cseh Design and Fashion Week rendezvény keretein belül, a prágai Designblok 2015 kiállításon tekinthető meg.

Galéria

Szerző: / 2015.11.05. / Forrás: carscoops.com

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép