Járműbérlés egyszerűen

Életnagyságú távirányítós autó

Micsoda alkotás!

A Tamiya már közel három évtizede kezdte el az 1:32-s méretarányú Mini 4WD sorozat gyártását, azóta több mint 420 autótípust jelentettek meg, melyekből több mint 170 milliót adtak el. A választék legnépszerűbb darabja az Aero Avante nevű kék autó, amelynek most az életnagyságú, 1:1-es méretarányú változatát is elkészítette a japán gyártó egy tokiói modellautó kiállításra. Az 1:1 Giant Mini 4WD névre keresztelt alkotás azonban csak kívülről hasonlít az eredeti, 15,5 centis műanyag változatra, valójában egy benzinmotoros, homokfutó buggy technikája rejtőzik a szépen kidolgozott kék karosszéria alatt.

A meghajtást a Volkswagen Bogár 1,6 literes, léghűtéses bokszermotorjára bízták, a vezetőülést középre helyezték. Jellegzetes részlet a kocsi négy sarkán látható, hatalmas szivacs-ütközőkre szerelt négy görgő, amelyek az eredeti modellen azért felelnek, hogy megkönnyítsék a kanyarodást a zárt pályán, az életnagyságú autón azonban már csak díszként szolgálnak.

Szerző: / 2015.11.01. / Forrás: paultan

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép