Járműbérlés egyszerűen

Ön is vehet 30 milliós Opelt

Versenyautó formát kapott az Astra

Alig egy hónapja mutatkozott be az új Astra, de az Opel már a versenyváltozatról is lerántotta a leplet. Az Astra TCR-t ügyfélcsapatok számára fejlesztették ki, akik vagy a nemzetközi és regionális TCR (Touring Car Racing) bajnokságokban, vagy a német VLN (hosszútávú) bajnokság futamain használhatják majd.

Mivel az új Astrából még nem létezik háromajtós kivitel, a versenyautót is az ötajtós változatból alakították ki, de a tömege így is csak 1,2 tonna. Egy kétliteres, 330 lóerős turbómotor hajtja az első kerekeket egy hatfokozatú, kormányról kapcsolható szekvenciális váltón keresztül, amely automatikus gázfröccsökkel is segíti a pilóta dolgát a visszaváltásoknál.

Elöl 378, hátul 265 mm átmérőjű féktárcsák gondoskodnak a megfelelő fékerőről, amelynek elosztását az első és a hátsó tengely között a vezető az utastérben elhelyezett kapcsolón állíthatja. A fékekkel dolgozó elektronikai segédek, mint például a blokkolásgátló és menetstabilizáló nem kerültek be az autóba, mert a TCR szabályok tiltják a használatukat.

Az első versenyautókat jövő februárban szállítják ki a csapatoknak, a versenygép ára adók és pótalkatrészek nélkül is 95 ezer euró, vagyis több mint 29 millió forint.

Galéria

Szerző: / 2015.10.28. / Forrás: digitaltrends

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép