Járműbérlés egyszerűen

Pickup jön a Fiattól

Még sosem látott ilyet!

A Fiat brazíliai részlege bemutatta az első képeket a Toro (bika) nevű pickupról, természetesen először a csúcsfelszereltségű változatról rántották le a leplet, aminek a külsejét a szokatlan orr-részen kívül a LED-es nappali fények, a krómozott díszbetétek, az alumínium alsó védőlemezek és a hatalmas kerekek teszik feltűnővé.

A több mint 4,9 méteres platós jármű 1 tonna rakományt és 5 felnőtt utast képes elszállítani, állítólag személyautókat idéző kényelemben. Igazi különlegesség a kettéosztott platóajtó: a két szárnyat egymástól függetlenül le lehet hajtani, vagy akár egymással szemben, szekrényajtóként is ki lehet nyitni.

Mivel a Toro a Jeep Renegade és a Fiat 500X technikájára épül, nincs létraalváza és merev hátsó tengelye, és alaphelyzetben csak az első kerekei hajtottak. A meghajtásról egy 138 lóerős benzines, etanollal is üzemeltethető szívómotor, vagy egy 170 lóerős kétliteres dízel gondoskodhat, utóbbihoz felárért összkerékhajtás és kilencfokozatú automatikus váltó is rendelhető.

A legdrágább Toro terepjárásra alkalmas futóművet, 18 colos kerekeket, 5 colos érintőképernyőt, kétzónás klímaberendezést, tolatókamerát, navigációs rendszert és xenon fényszórókat is kap.

Galéria

Szerző: / 2015.10.27. / Forrás: Autoblog

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép