Járműbérlés egyszerűen

Érkezik egy új és nem mindennapi BMW

Ez az M2

Eljött végre az idő, hogy a korábbi 1-es szériából kivált, és azóta 2-es sorozat néven futó sportkupéból elkészüljön a friss csúcsváltozat. Az M2 hivatalosan is bemutatkozott, és mind külsőleg, mind teljesítményét illetően jól illeszkedik az M-családba. Szemből az egyedi és agresszív lökhárító rögtön felismerhetővé teszi az autót, de a hátsó részt is rendesen kicombosodott.

Szolid légterelő, sportos lökhárító (benne 2x2 kipufogóvéggel és diffúzorral) jelzi a leelőzötteknek, hogy nem akármivel volt dolguk. Ugyancsak védjegy a gyönyörű 19 colos kovácsolt alumínium felni, amelyet Michelin Pilot Super Sport abroncsokkel szerelnek. Nem véletlen a választás, mivel a motorháztető alatt komoly erők tombolnak.

A háromliteres, soros hathengeres turbómotor 370 lóerő és 464 (túltöltéssel 499) Nm leadására képes. Álló helyzetből 4,4 másodperc alatt gyorsul 100-ra, a végsebesség pedig elektronikusan korlátozva 250 km/h.

Belül sincs hiány a megkülönböztető jegyekből. A sportülések Dakota bőrborítást kapnak, és mindenhol kék cérnával készült varrásokat találunk. Nem hiányzik az M-sportkormány és a fémpedálsor sem, de akad karbon díszbetét is, és az M logó is több helyen megjelenik az utastérben.

Galéria

Szerző: / 2015.10.24. / Forrás: autocar.co.uk

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép