Járműbérlés egyszerűen

Hivatalosan is érkezik a Tesla Model X

Nem mindennapi jelenség!

Tanulmányként már közel két éve láthattuk a Model X-et, most viszont végre tényleg piacra dobják az új Teslát.

A még 2013-ban bemutatott Model X koncepció egyik látványos eleme volt a szárnyszerűen felnyíló hátsó ajtó. A szárnyas ajtók egyébként csupán 30-30 centi helyet igényelnek oldalirányban a kinyitáshoz, továbbá radarszenzorok gondoskodnak a védelmükről: csak annyira nyílnak fel, amennyi hely van számukra, tehát egy garázsban sem kell aggódni miattuk.

A Model X hajtása egyezik a Model S P85D-ben lévővel, tehát egy 255 lóerős motor az első, míg egy 496 lóerős motor a hátsó tengelyt hajtja. A padló alá épített 90 kWh-s akkucsomag egy töltéssel 402 kilométeres hatótávot biztosít.

Érdekesség, hogy a szellőzőrendszer HEPA szűrőt tartalmaz, így gyakorlatilag steril levegő áramlik az utastérbe.

Egyelőre az autó árát még nem közölték, de előzetes információk szerint ebben is a Model S-t fogja követni, tehát 50 és 90 ezer font (kb. 21,2 - 38,1 millió forint) körüli összeget kell majd fizetni érte. 2017 közepén pedig érkezik az újabb Tesla, a Model 3 a prémium középkategóriában száll versenybe.

Galéria

Szerző: / 2015.10.18. / Forrás: TopSpeed

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép