Járműbérlés egyszerűen

Bentley-vel járhat az angol királynő

Övé az első példány!

Nem meglepő, hogy nem múzeumba és nem is egy kétes hírnevű orosz vagy kínai milliárdoshoz, hanem egyenesen II. Erzsébethez kerül az első Bentley Bentayga. A királynőnek egyébként már most is van egy Bentley-e, a régi Arange-ból készített State Limousine-t kifejezetten neki alkották meg.

Érdekesség, hogy II. Erzsébet maga is szeret vezetni, már többször is lefotózták, ahogy a királyi autók egyikével közlekedik. Általában Jaguarok, Daimlerek és Range Roverek, vagyis angol luxusmárkák szolgálják őfelségét, aki a II. világháború alatt teherautót vezetni, sőt, szerelni is megtanult. Birtokain legszívesebben egy régivágású terepjáróval, a Land Rover Defenderrel szeret furikázni.

Természetesen a nagy-britanniai gyártók mindig megragadják az alkalmat, hogy a királyi családnak ajándékozzanak egyet az új típusaikból, így kapott már nemes feladatot többek között néhány Vauxhall (az Opel angliai megfelelője) és Aston Martin is. Kérdés persze, hogy II. Erzsébet beül-e a feltűnő, akár 300 km/h végsebességre képes luxus SUV kormánya mögé.

Galéria

Szerző: / 2015.10.07. / Forrás: Telegraph

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép