Járműbérlés egyszerűen

Egy meseszép jacht – hihetetlen áron

Információink szerint ennek az embernek annyi pénze van, hogy már nem is tud vele mit kezdeni, így elhatározta, hogy megépítteti a világ legdrágább jachtját.

A világ legdrágább jacht tulajdonosa egy malajziai üzletember tulajdonában van. Információink szerint ennek az embernek annyi pénze van, hogy már nem is tud vele mit kezdeni, így elhatározta, hogy megépítteti a világ legdrágább jachtját. A hajó ára 3 milliárd font (nem forint!) plusz egy tonna platina és arany is.

A nemesfémeket a jacht bevonására használták. Így például a hajótest alsó részétől, a fedélzeten át a horgonyig mindent ezekkel vontak be. A jachtot egyébként a History Supreme névre kereszteltek, nem csak a külsőségekben pomázik platinában és aranyan. A hajó belsejét is a legmagasabb luxussal rendezték be. Rengeteg drága csecsebecsét is rejt a luxusjármű hálószobája. Egy kicsit össze akartuk hasonlítani Roman Abramovics szerény jachtjával, de az sokkal olcsóbb! 300 millió fontot ér csupán. A csillogó-villogó csodajachton egy liverpooli ékszerész is munkálkodott, aki három éven keresztül dolgozott a hajón.

Szerző: / 2015.07.20. / Forrás: renteasy.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép