Járműbérlés egyszerűen

Íme az új Audi A4

A 2015-ös modell legfontosabb titkai A Volkswagen-csoport úthengere dübörögve tör előre, a konszern ontja magából az új típusokat.

A Volkswagen-csoport úthengere dübörögve tör előre, a konszern ontja magából az új típusokat. Megújult a SEAT Ibiza, frissült a Volkswagen Sharan, jön az új Caddy, Touran, Transporter, idén érkezett a csehek zászlóshajója, a Škoda Superb. Hosszú idő után kapott új generációt az Audi Q7, mindennel együtt idén ötven típus bevezetése történik meg.Ekkora tömegben fontos a fontosság szerinti rendezés, egy új Audi A4 nem veszhet el az újdonságok viharában. Ezért írunk róla most, ezért kapott külön, titkos leleplezést még a bevezetés, a Frankfurti Autószalon előtt jóval. A cél, hogy mindenki tudja, jön az új A4, és digitálisabb, mint valaha.

Az ilyen rendezvények, statikus bemutatók a malac és a farkas népmese azon jelenetére hajaznak, amikor a furfangos sertés csak a lábát engedi be a ragadozónak. És mi, újságírók vagyunk a farkasok.
Korán kelünk, Németországba repülünk, ahol Münchenből Audi A8-asok visznek Ingolstadt ipari telepének jellegtelen, fehér hangárépületéhez. Az ajtó csak kopogásra nyílik, belül minden fotózásra alkalmas eszközt kedvesen elkoboznak, és gyors átfutás után aláírjuk, hogy minden, amit itt látunk és hallunk titok marad a megadott időpontig. Ez esetben máig.
A helyszín tulajdonképpen egy fotóstúdió, ahol az első, hivatalos képek készülnek. Azok a bizonyos, szürke semmiben lebegő, tökéletes képek, amikről nehéz eldönteni, hogy valóság vagy ügyes grafika. Ez esetben az előbbi.
Tehát a tökéletesen belőtt lámpák fényében úszva, a hangár közepén ott áll egy rendszámos, vezethető Audi A4, nekünk pedig be kell érni a bedugott hátsó lábbal. Némi tapogatással, és tengernyi információval, mert vezetni majd csak hónapok, és még pár leleplezés múlva engedik. Hiába, a világ kegyetlen.
Ahogy azt várható volt, az Audi nem rukkolt elő eget rengető, újító ötletekkel, bohém apróságokkal. Haladtak tovább a precíz tervezettség útján, és minden területén csiszolták a következő generációt. Legjobb példa az aerodinamika, ami a legjobb a szegmensben: 0,23 a szedán, 0,26 az Avant esetén, holott a forma maradt tipikus Audi, de mégis sikerült annyit szöszölni a részletekkel, hogy elérték ezt a számot.
Hossza 4,73 méter (+2,5 cm az elődhöz képest), 2,82 méteres tengelytávval, és 1,43 méteres magassággal. Szélessége 1,84 méter, de minden vonal, formai trükk célja, hogy még nagyobb tepsinek tűnjön. Erre vágyik a célcsoport, masszív jelenlétre az úton, amit az Audi újratervezett, szélesebb, részletesen kidolgozott hűtőráccsal, éles szögekkel határolt első fényszórókkal valósított meg.
Utóbbin a nappali menetfény eltér az eddig megszokott agresszív kerettől, amikor már a SEAT is hasonló gonoszsággal néz a közlekedőkre, lépni kell. Ennek eredménye a két külön fénycsík, ami még szokatlan látvány.
Technológiai oldalon a mátrix-LED lesz a csúcs, 12 fénydióda mutatja majd az utat, intelligens módon, mindig a körülményekhez alkalmazkodva, optimálisan elosztva a fénykévét, a szembejövők elvakítása nélkül.

Külső

Szerző: Székely András / 2015.06.29. / Forrás: vezess.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép