Járműbérlés egyszerűen

Megújul a Ford családi szörnyetege

A Észak-Amerikában nagyon más elvek alapján keresnek autót a családok

A Észak-Amerikában nagyon más elvek alapján keresnek autót a családok, mint mifelénk. Ott a nagyobbat rendszerint jobbnak is tartják – így lehet, hogy a Ford Expedition-höz hasonló hatalmas, alvázas terepjárók kifejezetten népszerűek, még akkor is, ha a piac súlypontja lassanként az önhordó karosszériás hobbiterepjárók felé tolódott az elmúlt években.

Az Expedition odaát nagy családi autónak számít, olyannak, amellyel vontatni is szokás, és iszonyú méretei ellenére viszonylag megszokott jelenség az utcákon. A most bemutatkozó új generáció ráadásul még nőtt is, a hossza tíz, a tengelytávja 7,5 centivel, azaz a teljes hossza 5,7 méter, a tengelytávja pedig 3,1 méter. Így hosszában is túlnő a legtöbb luxusautón, belső térkínálatban pedig még nagyobb a diferencia, a Ford batár javára. Ehhez képest meglepő, hogy mintegy 135 kilogrammal csökkentették a tömegét, bár kiviteltől függően így is 2350 és 2580 kilogramm között van az üres tömege. A fogyás elsődleges oka, hogy a felépítményben sok alumínium elemet használtak.

A maximum nyolcszemélyes terepjárót ugyan már most megmutatták ugyan, de a forgalmazás megkezdését nem sieti el a Ford: valamikor ősszel jelenik meg a típus az amerikai kereskedésekben.

Bérelj Családi autót a renteasy.hu oldalon keresztűl.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.02.23. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép