Üdvözlöm a kedves Ügyfeleinket, Látogatóinkat!

1989 óta foglalkozom műszaki vizsgáztatással. Ez igen hosszú idő ahhoz, hogy álláspontom nem alaptalan. A járművek közlekedése műszaki követelmények nélkül nagyon kockázatos. Sose tudhatjuk egy műszaki hiba mikor taszít kellemetlenségbe, legrosszabb esetben balesetbe. Ennek elkerülése a célunk.

Ehhez nyújtunk segítséget mindenkinek, aki hozzánk fordul.

A biztonságot lehet csak élvezni járművel való közlekedés során. A műszaki vizsgálat során feltárjuk a fenyegtő veszélyeket és megoldást kínálunk rá. Csak olyan jármű kaphat hosszabbítást a forgalmi engedélyben is, amelyik a jármű vizsgálatakor alkalmasnak minősül. Ez ügyfeleink számára megnyugvást jelent elsősorban és nem kell aggódni a vizsgálatkori állapot korrekt ismertetése miatt.

Nem „buktatjuk meg” a járművet, hanem megismerjük az állapotát.Korszerű felszereltségünk segíti munkánkat a hibák keresésében. Ha javításra szorul nem hallgatjuk el, hanem közöljük és megbeszélés alapján folytatjuk a további teendőket. A legnagyobb öröm, ha azonnal érvényesítjük az alkalmas jármű forgalmi engedélyét. Nyilván az tükrözi a jármű közlekedésre alkalmasságát. De akkor se kell aggódnia egy ügyfelünknek se, ha épp akkor alkalmatlan a jármű, mert az adandó hibát a leggyorsabb módon elhárítjuk és akkor ezután kerül sor az érvényesítésre. Csak bátorítanék minden olyan kedves Ügyfelünket, aki még eddig sose vett részt műszaki vizsga folyamatában, hogy ismerje meg érdekességekkel teli tevékenységünket, melyben bármelyik részében készséggel tájékoztatjuk és testközelből figyelheti minden mozzanatát.

Rendkívül jó dolog megismerni a jogszabályok által előírt technológiát és saját szemmel látni érdekességeket. Ha erre nem tart igényt, akkor a kevés várakozás után folytathatja útját biztonságos járművével!

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Kéve Kft Autószerviz képviseletében:
Németh Zsolt szervizvezető, vizsgabiztos