Járműbérlés egyszerűen

Autolux Sedan Kft.
Betöltés...

Autolux Sedan Kft.

Az NKH járművizsgálati eljárások és szabályzatok figyelembevételével 3,5 tonna alatti gépjárművek Műszaki vizsgáztatását, valamint felkészítését vállaljuk!

A z Autolux Sedan Kft. autószerviz 1992 márciusában alakult családivállalkozásként, már 20 éve állunk az autósok szolgálatában. A legnagyobbmegtiszteltetés számunkra az, ha ügyfeleink a szolgáltatásainkat másoknak ajánlják.Célkitűzéseink – és filozófiánk, megalakulásunk óta a rövid vállalási határidő,elfogadható ár és az ügyfelek minőségi kiszolgálása, melyet a továbbiakban is szemelőtt tartunk.Az elmúlt évek alatt több mint 12.000 darab gépjárművet javítottunk, a gépkocsitulajdonosok megelégedésére, melyet a visszajáró ügyfelek száma is mutat. Azelmúlt évek alatt számos szakmai és technikai fejlesztéseket végeztünk annakérdekében, hogy alkalmazkodni tudjunk a megváltozott piaci és gazdaságiigényekhez, ezért szolgáltatási rendszerünket gázautó átalakítási profillal isbővítettük.

Szolgáltatásaink:

.autófényezés 40 éves szakmai tapasztalattal

· karosszériajavítás

· autószerviz szolgáltatások

· autógáz beszerelés és szerviz

· gumiszerelés

· műszaki vizsga, eredetvizsga helyben

· biztosítási ügyintézés és kárfelvétel helyben

· teljes körű flottakezelés

· csereautó program.

…vagyis MINDEN, AMI AUTÓ!

Elérhetőségek

Címünk

Útvonal tervezés2220 Vecsés, Lanyi u. 4.

Kedvezmény

10 %

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

További ajánlataink

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép