Járműbérlés egyszerűen

Autolux Sedan Kft.
Betöltés...

Autolux Sedan Kft.

Autószervíz Vecsésen! Cégünk márkafüggetlen autószervíz! Vezető szakembereink több évtizedes gyakorlattal, mesterfokú szakismerettel rendelkeznek!

A Szerviz 1992. márciusában alakult családi vállalkozásként, majd kibővítve Autolux Sedan Kft. néven áll az autósok szolgálatában. Alapító tulajdonosai - egyben aktív dolgozói a társaságnak - felismerték, hogy a piacon maradás feltétele a technikai korszerűsítés, a szolgáltatás bővítése a folyamatos szakmai továbbképzéssel érhető el. Vezető szakemberei több évtizedes gyakorlattal, mesterfokú szakismerettel rendelkeznek. Partnerei meghívására angliai, osztrák, amerikai, németországi szakmai tréningeken, továbbképzéseken bővítették tudásukat, hogy meg tudjanak felelni az egyre nagyobb szakmai elvárásoknak. A modern javítási technológiák elsajátítása mellett különös figyelmet szenteltek az autójavító iparban rohamosan fejlődő számítástechnikának.

A legnagyobb megtiszteltetés számunkra az, ha ügyfeleink a szolgáltatásainkat másoknak ajánlják. A legjobb minőség, rövid vállalási határidő, elfogadható ár - ezt a célt tűzték ki maguk elé. Az elmúlt évek alatt több mint 10.000 darab gépjárművet javítottak a gépkocsi tulajdonosok megelégedésére.

Gazdasági megfontolások figyelembevételével választottuk Vecsést, közel a Ferihegy 2 terminálhoz, a tervezett MO körgyűrű mellett. Rohamosan fejlődő dél-keleti régió, Pest-megyei beruházások soraiban is kiemelkedő, hiszen a reptér közelsége valamint az MO körgyűrű tovább építése az elkerülő új 4-es számú főútvonal már jelentős beruházókat vonzott ide, mint például a Market Central bevásárlóközpon

Elérhetőségek

Címünk

Útvonal tervezés2220 Vecsés, Lányi utca 4.

Kedvezmény

5 %

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

További ajánlataink

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép