Járműbérlés egyszerűen

Auto System Kft.
Betöltés...

Minden járműtípushoz akkumulátor beszerzése.Több, mint 24 éves a vállalkozásunk, kedvező árakkal várjuk kedves vásárlóinkat!

Az Autó-System Kft. mintegy 5000 m2 alapterületen lévő, összesen 350 m2 felépítménnyel ellátott természetben Budapesten a XXIII. kerületben, Soroksáron található.

Itt történik a targonca akkumulátorok gyártása, javítása, mely a tevékenységünk 70%-át meghaladja. Az Autó-System Kft. - nyugodtan mondhatjuk - összeszokott, megbízható és kellő gyakorlattal rendelkező munkatársakat alkalmazunk. Ennek köszönhető az is, hogy a megrendelők speciális igényeit rugalmasan tudjuk kezelni és a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül a megrendelő rendelkezésére tudjuk bocsátani a ASYS targonca akkumulátorokat (telepeket).

A megrendelők igénye szükségessé tette, hogy külföldi gyártók termékeit is felhasználjuk, illetve forgalmazzuk:

  • a hazai gyártású "ASYS" savas cellák mellett,
  • a szlovén "TAB" savas cellákat,
  • a szlovén "TAB" alacsony antimon tartalmú cellákat,
  • a szlovén "TAB" zselés celláit is forgalmazzuk Magyarországon DIN és BS szabvány szerint.


Sőt a TAB (szlovén) cég magyarországi képviseletét is ellátja cégünk!

A targonca telepeket a megrendelő kívánsága szerint készítjük el, hazai vagy import anyagból. Bármilyen típusú akkumulátort legyártunk, abban az esetben is ha a típus nem azonosítható, úgy méretezés alapján. Számos targoncaforgalmazó cégnek, szerviznek, hűtőháznak, kórháznak és egyéb gazdasági társaságnak készítünk targonca telepeket. A megrendelő kívánsága szerint a karbantartási munkákat is ellátjuk.

Helyhezkötött telepek tervezését, telepítését és karbantartását is elvégezzük igény szerint. Természetesen ezt a tevékenységet import anyag felhasználásával tudjuk ellátni, főleg szlovén illetve osztrák anyag felhasználásával, de német anyagból is teljesíthető. Ez a tevékenység az árbevételünk 5%-át képezi. Mérési eredmények évek óta igazolják, hogy precíz, jó munkát végeznek dolgozóink, melyet befolyásol az is, hogy jó minőségű savat használunk fel, korszerű töltő berendezések állnak rendelkezésünkre, valamint rendszeres mérésekkel, ellenőrizzük a beüzemelést.

 

Az Autó-System Kft. évek óta foglalkozik starter akkumulátorok forgalmazásával is. Mintabolt és a bemutató terem szolgál arra, hogy a kis és nagykereskedelmi forgalmazást ellássuk. Árbevételünk 25-30%-át képezi a starter akkumulátor forgalmazás.

A hozzánk bejövő ügyfél részére díjtalan bevizsgálást valamint szakmai tanácsot nyújtunk. A Black Flash (szlovén) akkumulátorok egyik legnagyobb forgalmazója cégünk. A Elektric Power típusú (magyar) és Banner (osztrák) akkumulátor esetén az ország bármely területen vásárolt akkumulátor garanciális bevizsgálását illetve a gyártó által jóváhagyott cseréjét ellátjuk. Ezen márkák mellett a Mammut (osztrák),ABS (német), és Rocket (koreai) típusú indító akkumulátorok forgalmazását is végezzük.

 

Kiegészítő tevékenységünk még a környezetvédelme érdekében, hogy a veszélyes hulladéknak számító- savas akkumulátorokat átvesszük és elszállításukig az előírásoknak megfelelően tároljuk. Igyekeztünk arra, hogy az Autó-System Kft. munkájáról, tevékenységéről rövid tájékoztatást adjunk.Szívesen állunk rendelkezésére, árajánlatkérő leveleikre, a lehető legrövidebb időn belül reagálunk és szükség esetén tájékoztatást adunk!


Elérhetőségek

Címünk

Útvonal tervezés1205 Budapest, Sas utca 20.

Kedvezmény

5 %

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

További ajánlataink

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép