Járműbérlés egyszerűen

Glob 2000.-Kft.
Betöltés...

Gépjármű-biztosítások,Befektetési élet, és balesetbiztosítások, tanuló-balesetbiztosítások,Vagyon- Vállalkozás, és felelősségbiztosítások; (hitelfedezeti biztosítások).

Tisztelt Látogató!

Egy pár sorban bemutatom cégünket.
Mint nevünk is mutatja 2000-ben alakultunk.
CSAPATUNK fiatalos lendületű, szakmailag tapasztalt üzletkötőkből tevődik össze. Minden kollégánk a maga szakterületén magas szintű szaktudással rendelkezik. Közösen a magyarországi biztosítási-piacon szereplő három fő módozat,

  • Befektetési élet, és balesetbiztosítások, tanuló-balesetbiztosítások
  • Vagyon- Vállalkozás, és felelősségbiztosítások; (hitelfedezeti biztosítások)
  • Gépjármű-biztosítások

teljes körű ismeretével rendelkezünk.
Feladatunknak tekintjük, Ügyfeleink teljes kiszolgálását, és képviseletét a biztosító társaságoknál. Míg idáig egy biztosító árajánlatával álltunk Önök elé, Alkusszá válásunk óta Hazánk összes nagy biztosítási cégének ajánlatából segítünk kiválasztani a módozatban, árban a legmegfelelőbbet.
Kérésére segédkezünk az Ön kockázatainak felmérésében, és ezek ismeretében kiválaszthatjuk a legmegfelelőbb módozatot.
Ha kár történik, nem kell a biztosítók ügyfélszolgálatán sorba állniuk, elég egy telefon és megpróbáljuk orvosolni problémájukat. Kérésére felvesszük a kapcsolatot a biztosítóval, kárszakértőt rendelünk ki. Sőt jelen leszünk a kár felmérésénél.
Elmondhatjuk magunkról, hogy több, mint 10.000 Ügyfelünk van, akiknek valaha is szerződést kötöttünk. Megpróbálunk biztosítási tanácsadójukká válni. Megpróbáljuk kivívni az Önök bizalmát, hogy nem csak az orvos, ügyvéd, hanem a mi névjegykártyánk is ott lapuljon a pénztárcájukban, ha sürgős segítség kell, könnyen elérhetők legyünk. Irodákat nyitunk a könnyebb elérés miatt. Egyes irodáinkban még hétvégén is fogadjuk kedves Ügyfeleinket.

Elérhetőségek

Címünk

Útvonal tervezés1201 Budapest, Vörösmarty utca 3/A.

Kedvezmény

10 %

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

További ajánlataink

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép