Járműbérlés egyszerűen

Airwheel S3 bérlés

Árak

Leirás

Bérleti díj: 33.000 Ft/nap (6 óra)

Hosszabb időre történő bérlés esetén egyedi árképzés.

Kiszállítási díj: 100 Ft/km

Rendezvényre, csapatépítésre, családi napra, falu-város napra, helybe megyünk. Előzetes megbeszélés alapján az airwheeleket a helyszínre szállítjuk és bójákkal, szalagokkal kijelölt pályán, felügyelet mellett használhatják azokat vendégeink. Nem szükséges egyensúlyozni vele, csupán picit előre kell dőlni és megy, ha visszaállunk függőlegesbe, fékez, megáll, és akár el tudunk indulni hátrafelé. A kar enyhe jobbra-balra húzásával lehet kanyarodni, vagy akár talpon megfordulni. Egyéb célú rendezvények, fesztiválok, koncertek hasznos eszközéül is szolgálhat az AirWheel S3. Ahol élményekben és vidámságban gazdag program vagy hatékony és gyors közlekedési eszköz szükséges onnan nem hiányozhat az Airwheel (Segway).

Tulajdonságok

  • Gyártó: Airwheel
  • Típus: S3
  • Modell: S3
  • Gyártási év: 2015
  • Szállítható személyek: 1 fő
  • Ajtók száma: 0

Extrák

Bérlési adatok

  • Város: Budapest

Hirdetések

Hirdetések
Betöltés...

Ajánlatkérés

Gyorsan és egyszerűen!

Magyarország legnagyobb autóbérléssel foglalkozó adatbázisával rendelkezünk!

Ügyfeleink aktuális igényeihez mérten, rendelkezünk olcsó Segway bérléstől kategóriától a luxusautó bérlés lehetőségéig. Járműveink között megtalálja a legolcsóbb Segway bérlés lehetőségeket. Országosan több száz Segway bérléssel foglalkozó partnerrel dolgozunk, és segítünk megkeresni az Ön igényeinek legmegfelelőbb Segwayt.

Partnereink részletes szűrésen esnek át, hogy kizárólag, megbízható Segway kölcsönzéssel foglalkozó partnerekkel tudjunk együtt dolgozni! Így Ön maximális biztonságban érezheti magát az Segway bérlés során. Ügyfeleinknek lehetőségük van a rugalmas Segway kölcsönzés időtartamának kiválasztásához. Segway bérlés lehet akár egynapos, vagy hosszútávú is.

Kérjen egyedi ajánlatot hosszútávú Segway bérlésre, illetve flottabérlésre! Megtaláljuk Önnek a lehető legolcsóbb Segway kölcsönzési lehetőséget. Járműbérléssel kapcsolatban keressen minket bizalommal mi mindenben tudunk segíteni!

+36-20 / 999-11-22

Hívjon minket bizalommal! (hétfő-péntek: 09.00-17.00)
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép