Járműbérlés egyszerűen

Öt új modellt hoz a Honda

Micsoda megújulás!

Nem kevesebb, mint öt vadonatúj modellt kíván piacra dobni a japán gyártó, hogy újra visszatérjen az eladási listák elejére. Az újdonságok közül a legfontosabb a 2017-ben érkező következő generációs Civic lesz.

A tavalyi évben globálisan 4,5 millió autót értékesített a Honda, de ebből csupán 150 ezer volt, amelyet Európában helyeztek forgalomba.

Ennek bő harmadát, 60 ezret a szigetországban adtak el, ez tehát továbbra is az egyik legfontosabb piaca a cégnek. Épp most kerül piacra a teljesen új HR-V kompakt crossover és a Jazz, de a faceliftes Civic és a CR-V is már a megújulást jelzi. Philip Crossman, a Honda angliai ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy az új Civic Type-R is fontos szerepet játszik abban, hogy új vevőket szerezzenek.

Ha már sportautó, akkor az új hibrid NSX is ott van a palettán, erre már nagyon várnak a rajongók és újra a középpontba kerülhet vele a Honda. Az angliai eladásokat évi 80 ezerre szeretnék feltornázni, ebben nagy szerepet szánnak az új Jazznek.

Galéria

Szerző: / 2015.11.09. / Forrás: autocar.co.uk

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép