Járműbérlés egyszerűen

Általános szerződési feltételek

A kártyaszerződés létrejötte és megszűnése

Fogalmak:
kártyatulajdonos: RentEasy.hu Kft.
elfogadóhely: A RentEasy.hu Kft. szerződött partnerei (járműbérlő cégek és a szolgáltató cégek)

A kártya csak oldalunkon keresztül megrendelt bérjárművekre vonatkozik illetve az egyéb szolgáltatások igénybevételéhez.

A kártya igénylése 5.000 Ft/ év ( a megrendeléstől számított 1 évig érvényes a kártya, azaz a hát oldalán feltűntetett időpontig érvényes).
A postázási költség minden estben az igénylőt terheli.
A kártyával járó kedvezmények partnerenként változó, de minimum 1%-tól 30%-ig terjed.

A kedvezmény kártya, nem névre szóló, átruházható.

A kártya elvesztése, ellopása, megrongálódása estén, csak az újra kifizetett díj ellenében tudunk újat kibocsátani.

Személyes adatokat, harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki. A személyes adatok felhasználására a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 29. § (1), valamint a 170/1993. (XII. 3.) kormányrendelet vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően kerülhet sor. A kártyabirtokos hozzájárul ahhoz, hogy a kártyatulajdonos rendszeres időközönként hírlevelet küldjön az igénylőlapon megadott e-mail címre.

A kártyatulajdonos fenntartja a jogot a kedvezményt adók körének és a kedvezmények körének megváltoztatására, melyet a RentEasy.hu Kft. kártya honlapján közzétesz.

A kártyabirtokos a bérlés igénybevételekor, ha egyéb kedvezményt kíván igénybe venni, a bérbeadó cégtől, a kártya felmutatásával teheti meg.
Csak abban az esetben tud további kedvezményt tud igénybe venni a bérebadótól, amennyiben a RentEasy.hu oldalán keresztül adja le ajánlatkérését.

A kártyabirtokos a szolgáltatások igénybevételekor, elég csak a kártya felmutatásával igazolni, hogy további kedvezményekre jogosult.
A kártyatulajdonos fenntartja a jogot a kedvezményrendszer, az elfogadóhelyek és az általános szerződési feltételek megváltoztatására.

A kártyatulajdonos és a kártyabirtokos között felmerülő vitás kérdéseket elsősorban egyeztetés útján kell rendezni.
A kártyaszerződésben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk.) rendelkezései az irányadók.

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép