Járműbérlés egyszerűen

Ennél kedvesebb Fiat rég nem született

Spiaggina

A strandszékről kapta becenevét – Spiaggina – a Fiat strandautója, az 500-as megvágásával kialakított Jolly, amelyet 1958-ban mutattak be. Ennek a változatnak az emlékére készült most, kerek hatvan évvel később ez a kék-fehér, tető és szélvédő nélküli autó, amely inkább tűnik játékautónak, mint valódinak, de a dolog pozitív értelmében.

Míg az eredeti Jollyn legalább egy naptól védő csíkos vászontető volt, ezen az autón semmi ilyesmi nincs: ha jön az eső, elázunk benne – szerencsére az autónak baja nem lesz, mivel a belső tér minden burkolata vízálló. Az autón jól látszik, hogy a tervezők igyekeztek kidolgozni minden apró részletet: a felnik például az ős-500-as lemezfelnijeit idézik, a babakék festés pedig minden részletre kiterjed, a krómozott részleteket és a barna padlókárpitokat kivéve.A Spiaggina ebben a formájában ugyan nem kerül gyártásba, de Fiat készít egy hasonló színvilágú 500-as változatot, stílszerűen 1958 példányban. Az egy kicsivel kevésbé aranyos, és nincsenek benne olyan ínyencségek, mint az üléseket helyettesítő kétszínű kanapé, viszont legalább teteje és szélvédője van. És ez is elég cuki, hogy egy perc alatt szétkapkodják.

 

Bérelj te is a Renteasy.hu oldalon keresztűl Fiat 500 cabriót.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.07.05. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép