Járműbérlés egyszerűen

Magyarok kedvenc prémium-hibridje

Igazán nem panaszkodhat az NX eladásaira a Lexus.

Igazán nem panaszkodhat az NX eladásaira a Lexus. Számos országban, köztük Magyarországon is ez a márka legnépszerűbb modellje, itthon ráadásul a legkeresettebb prémium-hibridnek számít. Ennek ellenére sem kerülheti el sorsát, a modellfrissítésnek el kellett jönnie. A fészliftelt NX-et a tengerentúlon már tavasszal bemutatták, ide Európába viszont csak most érkezett meg.
Nagyjából azt az elvet követték, mint a BMW a vetélytárs X3-mal, vagyis igen óvatosan nyúltak a sikeres modellhez. A fényszórók formája nem változott, csak a lámpatest belsején variáltak, és átrajzolták a lökhárító két szélén a légbeömlőket. A jellegzetes, homokórát formázó Lexus-maszkon csak aprót reszeltek, és új ködlámpákat is kapott a crossover. Hátul a lámpákat egy kicsit jobban ráeresztették a csomagtérajtóra, és a lökhárító alsó részén is faragtak.
A Toyota prémiummárkájának másik lényeges frankfurti újdonsága az LS volt. Igaz, ez is csak a mi kontinensünkön számít újnak, hiszen az Egyesült Államokban már év elején leleplezték. Egyértelműen karakteresebb lett elődjénél, itt kimondottan jól sült el az a bátorság, amivel mostanában a Lexusokat megrajzolják.
Bérelj te is toyota lexust oldalunkról.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.09.19. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép