Járműbérlés egyszerűen

Bemutatkozott a Škoda Karoq

Tegnap este Stockholmban lerántották a leplet a Škoda új kompakt szabadidőautójáról.

Már első pillantásra is könnyen felismerhető: a Škoda Karoq egy teljesen új jármű. Érzelemdús és dinamikus formatervével, valamint számos kristályszerű részletével a Škoda márka új szabadidőautós formai nyelvezetének legújabb képviselője. Egyszerre kifejező és robusztus külseje egyértelmű utalás a kompakt szabadidőautó tervezett felhasználására. A Karoq pontosan akkora, mint testvérmodellje, a SEAT Ateca, 4382 mm hosszú, 1841 mm széles és 1605 mm magas. Tengelytávolsága 2638 milliméter. Jó 30 centiméterrel rövidebb, mint a márka másik kompakt SUV-ja, a Kodiaq.

A Karoq elejét a geometrikus formájú, precíz vonalú fényszórók jellemzik. Az Ambition felszereltségi szinttől fölfelé opcioként teljes egészében LED-technikájú fényszórók is elérhetők, amelyeket átlátszó üvegű optika jellemez. A fő fényszórók alsó élén végigfutó vékony fényvezető homogén fényű irányjelzőként és nappali menetvilágításként szolgál. A krómcsíkkal keretezett hűtőrács a márkára jellemző trapéz alakú formát kapott. A motorházfedél hangsúlyozott domborításának elülső élén található a márka logója.

A Karoq egy igazi mindenes, amely egyaránt megállja helyét a család, az üzleti élet, a mindennapok és szabadidő kihívásai során. Praktikumát és funkcionalitását a nagyvonalú térkínálat mellett a legmodernebb technikák és a jól átgondolt felszereltség emeli ki. A Škoda típusai között első ízben a Karoq alkalmaz digitális műszeregységet, amelyet a vezető szabadon az ízléséhez igazíthat. Négy elrendezés választható, azonban azt, hogy melyik kijelző jelenik meg a képernyő melyik részében, nagyban vagy éppen kicsiben, azt a vezető maga határozhatja meg.

Motorok terén is a legmodernebb technikákat vonultatja fel a Karoq: összesen öt motorváltozatból áll a kínálat – két benzinesből és három dízelmotorból. A palettán mindkét benzinmotor újdonság és a dízel egységek közül is kettő új. Az erőforrások összlökettérfogata 1,0, 1,5, 1,6 és 2,0 liter, teljesítményük a 115 LE és 190 LE közötti tartományt fedi le. Mindegyik motor turbófeltöltéses és közvetlen befecskendezéses, emellett kelléktárukban a stop-start rendszer, valamint a fékezési és motorfékfázisok alatti energia-visszatáplálás rendszere is megtalálható.

Amennyiben te is szertenél utcai suv terepjárót bérelni látogass el oldalunkra és Válassz 14.000 bérjárműből.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.05.19. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép