Járműbérlés egyszerűen

Ezer lovas ördögűző a démon ellen

Ördögűző néven mutassa be legújabb Chevrolet Camaro átiratát.

Egyértelmű, hogy az egyelőre csak előzetesekből ismert Dodge Challenger SRT Demon adta az ötletet a Hennessey Performance-nek, hogy The Exorcist, azaz az ördögűző néven mutassa be legújabb Chevrolet Camaro átiratát. És valószínűleg ez lesz az indokolatlanul erős V8-as kétajtós utcai autók királya – legalábbis ameddig valaki elő nem jön valami még erősebbel.

Az ördögűző a Camaro legerősebb, ZL1 változatán alapul, de a 6,2 literes, 650 lóerős V8-as motort alaposan átdolgozták. Nagyobb kompresszort és töltőlevegő-hűtőt kapott, kisebb ellenállású szívósort és kipufogórendszert, valamint új vezérműtengelyt és motorelektronikát. A változtatások révén a töltőnyomás 1 barra nőtt, a motor teljesítménye kerek 1000 lóerőre, a maximális nyomatéka pedig 1310 Nm-re. A félelmetes teljesítményű motor hatfokozatú kézi és tízsebességes automata váltóval is kapható lesz. A Hennessey becslései szerint az ördögűző a megfelelő hátsó gumikkal akár három másodpercen belül felgyorsulhat az autó 96 km/h-ra, és 10 másodpercen belül futhatja a negyed mérföldet.

Bérelj Chevrolet Camarot a legnagyobb Bérjárműoldalról.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.04.06. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép