Járműbérlés egyszerűen

Michelisz Norbi leleplezte kerekek nélküli új szupergépét

A magyar WTCC pilóta apait-anyait beleadott ennek a világszínvonalú versenyszimulátornak a fejlesztésébe.

Nyílt titok, hogy Michelisz Norbert jó néhány évvel ezelőtt szimulátorozással kezdte a karrierjét, majd pedig a virtuális után a valódi versenypályákon is igen komoly eredményeket ért el, illetve ér el mind a mai napig. A WTCC sorozatban jelenleg Honda Civic-kel versenyző magyar pilóta most bejelentette az "első saját szimulátorát", vagyis egy olyan high-tech eszközt, melybe bepattanva olyan érzése lehet az embernek, mintha egy igazi versenyautóba ülne be.

A triplamonitoros szupererős PC-re épülő, 800 W-os hangrendszerű szimulátoron az összes népszerű autós szoftver futtatható, és opcionálisan akár virtuális headsettel is használható a bérelhető, illetve akár meg is vásárolható eszköz. Az árcédulán kiviteltől függően mintegy 5-6,2 millió forintos összeg olvasható. Ez nem kevés pénz, de egy profi pilótának a holt időkben még így is sokkal olcsóbb ily módon edzenie, mint egy iszonyatos fenntartási költségű valódi versenyautóval.

Látogass el oldalunkra, és vezess te is szimulációs partnerünk jóvoltából.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.03.13. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép