Járműbérlés egyszerűen

Nagyobb lett az arca

SKODA OCTAVIA - 2017.

Ne legyenek illúzióink, a Skoda a VW csoport műszaki hátterére támaszkodva mára simán tudná hozni az Audik kifinomultságát, de muszáj annyit rontani a modelljein, hogy indokolt legyen a drágább márkák felára. Mintha a visszapillantótükör körül keletkező suhogás, a gumik felől érkező dübörgés vagy a TDI motorok alapjárati kerepelése mind azt duruzsolná a vezető fülébe: nem volt pénzed VW-re, csóró voltál az Audihoz.

Nem tolakodón, nem lesajnálón, de folyamatos nyomasztással. Egy új Skoda Octavia tervezésekor a legnehezebb értekezleteknek azokat képzelem, amiket a mennyit rontsunk rajta, hogy elég távol kerüljön a Volkswagen Golftól és az Audi A3-astól tematikával tartják. Egymásnak feszülnek a konszern drágább márkáinak érdekeit védő, illetve a mlada boleslavi mérnökök, és hosszan vitáznak a különböző zajok és vibrációk mértékének növelésén, a belső tér anyagainak silányításán vagy a kihagyandó extrákon.

Nyilván nem ez a helyzet, de nehéz elképzelni, hogy az apró hiányosságok, az a néhány pont, ahol bele lehet kötni mondjuk az új, ráncfelvarrott Octaviába, az nem szándékos, jól megfontolt tervezés eredménye. És azt is nehéz elképzelni, hogyha lehetne, akkor a csehek nem tudnák jobbra megcsinálni.

Bérelj Skoda járműveket a renteasy.hu oldalon keresztűl és nem fogsz csalódni a márkában.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.02.20. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép