Járműbérlés egyszerűen

Így kell szakszerűen tuningolni a legerősebb Lamborghinit

Az Aventador SV gyári kivitele 750 lóerős, de egy kis chiptuninggal és spéci katalizátorral könnyen elő lehet csalni belőle pár tucat plusz lóerőt

Merész dolog hozzányúlni a Lamborghini modellpalettájának csúcsmodelljéhez, a 750 lóerős Aventador SV-hez, hiszen könnyedén bele lehet rondítani abba az összhangba, amit a mérnökök sok ezer munkaórával csiszoltak tökéletesre.

Jelentkezők persze mindig akadnak, most épp a szakmában elismert, kölni székhelyű Mcchip-DKR csapata vette kezelésbe a V12-es szívómotorral hajtott szupersportautót, kifejezetten meggyőző eredménnyel.

A saját fejlesztésű motorvezérlő elektronikájuk és a katalizátoruk révén ugyanis sikerült előcsalniuk plusz 42 lóerőt és 40 Nm nyomatékot a 6.5 literes erőforrásból, amely így 792 paripát és 730 Nm maximális nyomatékot továbbít az aszfaltra az összkerékhajtáson keresztül.

Hogy ettől mennyit javult az autó menetdinamikája azt nem részletezték, mindenesetre a gyári kivitel 2,8 másodperces 0-100-as gyorsulása és 350 kilométer/órás végsebessége is hajmeresztő, a tuningolt kivitel pedig biztosan lefarag még pár tizedet a 24 másodperces 0-300 kilométer/órás szintidőből.

Mindezért nem is kérnek olyan sokat a készítők, legalábbis ezen a szinten, hiszen 12 ezer euróért már be is szerelik a komplett csomagot, ami azt jelenti, hogy 285 eurót, vagyis átszámítva nagyjából 88 ezer forintot kell fizetni minden egyes plusz lóerőért.

Amennyiben te is kipróbálnád a száguldás élményét, bérelj a Renteasy.hu oldalon keresztűl Lamborghinit, és nem fogsz csalódni.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.01.13. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép