Járműbérlés egyszerűen

Jön a legvadabb BMW kabrió változata

Lekapják az i8-ról a tetőt, most már a megjelenés dátuma is megvan.

Régóta tervezgeti a BMW, hogy végre elkészíti a legvadabb modelljének, az i8 tető nélküli változatát, a modell körül azonban nagy volt a hallgatás. Bár a szokásos év eleji listázáson már úgy beszéltek a kocsiról, mint ami 2018-ban érkezhet, azóta azonban – ahogy mondani szokás, síri csend és hullaszag. Egészen mostanáig.

Az Automotive News Europe beszámolója szerint Harald Krueger, a BMW vezérigazgatója egy kaliforniai sajtóeseményen megerősítette, hogy 2018-tól már valóban a BMW felhozatalát erősíti majd az i8 Roadster.

Hogy pontosan milyen teljesítményre lesz képes, azt egyelőre nem lehet tudni, de információk szerint a keménytetős i8 akkumulátorcsomagját és az erejét örökölheti meg. Abban csak reménykedhetünk, hogy ez a felújított változatra vonatkozik.

Hamarosan nálunk is elérhető lesz a BMW I8 bérlés.Addig is látogass el oldalunkra és válasz neked való bérjárműkínálatunkból.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2016.10.17. / Forrás: hvg.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép