Járműbérlés egyszerűen

Autóval áll elő a Yamaha

Újra próbálkozik a gyártó

A Yamaha márkanév nem ismeretlen a járműveken, motorkerékpárjaikról a mindenki hallott már. Ezen felül gyártanak csónakmotorokat, csónakokat, golfkocsik és még rengeteg mást. Maga a Yamaha Motor Company még 1955-ben vált ki az anyacég Yamaha Corporation-ből. Autókon azonban eddig nem láthattuk a logójukat, csak közvetve vettek részt különböző fejlesztésekben.

1994-re tervezték piacra dobni az első saját autójukat, OX99-11 néven. Ám a 3,5 literes V12-es motorral hajtott, szélvészgyors sportkocsi a több mint egymillió dolláros ára és a Japánt akkoriban sújtó gazdasági válság miatt sosem került forgalomba. Most újra nekifutnak a feladatnak, 2019-re tervezik a Gordon Murray által készített Motiv városi kisautó gyártását.

A közelmúltban motorkerékpár-gyártó csak egyszer próbálkozott önálló autóval: a puritán, versenypályára szánt KTM X-Bow kuriózum maradt, és le is állították a gyártását. A Yamahának csak hétköznapokon is használható típussal van esélye, a jól csengő márkanév miatt nem is kevés.

Galéria

Szerző: / 2015.10.30. / Forrás: gizmag

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép