Járműbérlés egyszerűen

Változtatható lesz a motor hangja

Hihetetlen fejlesztéssel álltak elő!

A BMW több típusába is beépítette az Active Sound Design-nak hívott technológiát. Ez digitálisan olyan motorhangot állít elő, ami megegyezik a régi sokhengeres motorok hangjával, és azt a fordulatszámmal szinkronban a hangszórókból az utastérbe sugározza.

Most a BMW-k tuningolására szakosodott Hamann látta meg a lehetőséget a technológiában, ezért készítettek egy olyan alkalmazást, amellyel a tulajdonos a saját kedve szerint állíthatja a hangszórókból jövő motorhangot.

Mivel a rendszer nem igényel komolyabb módosításokat, ezért akár menet közben is V8-as hangra lehet majd váltani a háromhengeres dízellel hajtott céges 1-es BMW-ben, ha a helyzet úgy kívánja. Hogy a járókelőket is megtévessze, a német tuningcég még külső hangszórókat is elhelyez a járműveken.

Nem kétséges, hogy sok 116d-tulajdonos kapcsolja majd be a funkciót, hogy feltűnjön a környéken. Viszont az applikáció egyelőre még csak a hathengeres, háromturbós, M50d motorú X5-ös és X6-os BMW-khez érhető el, de hamarosan kiterjesztik a támogatást a kisebb motorú BMW-kre is.

Szerző: / 2015.10.13. / Forrás: digitaltrends

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép